OBM
  1. OBM
  2. OBMFULL-5948

Bad display on the first connect with an admin user

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed Closed
    • Priority: Normal Normal
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 3.0.0
    • Fix Version/s: 3.0.0
    • Component/s: ui
    • Labels:
      None
    • Environment:

      OBM Wheezy 3.0.0~0.alpha0+git20140424-1731-1f2508c

    • Similar Issues:
      Show 10 results 
    • Rank:
      6161

      Description

      First connect after an install with an admin user, the page is badly displayed with a grey empty layer

        Issue Links

          Activity

          Hide
          David Dolcimascolo added a comment - - edited

          I cannot reproduce with a fresh install of 3.0.0~0.alpha0+git20140428-1225-18f6f3b on Wheezy. Can you retest please?

          Show
          David Dolcimascolo added a comment - - edited I cannot reproduce with a fresh install of 3.0.0~0.alpha0+git20140428-1225-18f6f3b on Wheezy. Can you retest please?
          Hide
          Stephane COLSON added a comment -

          I cannot make a version OBM 3.0.0~0.alpha0+git20140512-1128-0ea9a54 work after a fresh install...

          2014/05/12 15:21:30:25 [1919]: ObmSatellite::Server:67 INFO - Parent daemon running (PID: 1919)
          2014/05/12 15:21:31:765 [1919]: ObmSatellite::Server::configure:202 INFO - needed LDAP service initialized
          2014/05/12 15:21:33:2651 [1919]: ObmSatellite::Services::LDAP:226 WARN - LDAP connection failed. Retry in 1s
          2014/05/12 15:21:34:3653 [1919]: ObmSatellite::Services::LDAP:226 WARN - LDAP connection failed. Retry in 3s
          2014/05/12 15:21:37:6654 [1919]: ObmSatellite::Services::LDAP:226 WARN - LDAP connection failed. Retry in 5s
          2014/05/12 15:21:42:11654 [1919]: ObmSatellite::Services::LDAP:226 WARN - LDAP connection failed. Retry in 10s
          2014/05/12 15:21:52:21655 [1919]: ObmSatellite::Services::LDAP:226 WARN - LDAP connection failed. Retry in 20s
          2014/05/12 15:22:15:44927 [1919]: ObmSatellite::Services::LDAP:242 ERROR - no TLS/SSL LDAP server support
          2014/05/12 15:22:15:45064 [1919]: ObmSatellite::Services::LDAP:282 INFO - Authenticating to LDAP server 'ldap://127.0.0.1/' as user DN uid=obmsatellite,ou=sysusers,dc=local
          2014/05/12 15:22:16:45451 [1919]: ObmSatellite::Services::LDAP:303 ERROR - fail to authenticate against LDAP server : Invalid credentials
          2014/05/12 15:22:16:45486 [1919]: ObmSatellite::Services::CYRUS:112 FATAL - Can't get 'cyrus' admin password from LDAP
          2014/05/12 15:22:16:45536 [1919]: ObmSatellite::Services::CYRUS:54 FATAL - Can't get Cyrus admin 'cyrus' password from LDAP
          2014/05/12 15:22:16:45579 [1919]: ObmSatellite::Server::configure:199 ERROR - unable to initialize needed CYRUS service
          2014/05/12 15:22:16:45603 [1919]: ObmSatellite::Server::module:63 ERROR - starting needed service failed. Loading module 'backupEntity' failed
          

          Do I have to wait something in progress to make this work ?

          Show
          Stephane COLSON added a comment - I cannot make a version OBM 3.0.0~0.alpha0+git20140512-1128-0ea9a54 work after a fresh install... 2014/05/12 15:21:30:25 [1919]: ObmSatellite::Server:67 INFO - Parent daemon running (PID: 1919) 2014/05/12 15:21:31:765 [1919]: ObmSatellite::Server::configure:202 INFO - needed LDAP service initialized 2014/05/12 15:21:33:2651 [1919]: ObmSatellite::Services::LDAP:226 WARN - LDAP connection failed. Retry in 1s 2014/05/12 15:21:34:3653 [1919]: ObmSatellite::Services::LDAP:226 WARN - LDAP connection failed. Retry in 3s 2014/05/12 15:21:37:6654 [1919]: ObmSatellite::Services::LDAP:226 WARN - LDAP connection failed. Retry in 5s 2014/05/12 15:21:42:11654 [1919]: ObmSatellite::Services::LDAP:226 WARN - LDAP connection failed. Retry in 10s 2014/05/12 15:21:52:21655 [1919]: ObmSatellite::Services::LDAP:226 WARN - LDAP connection failed. Retry in 20s 2014/05/12 15:22:15:44927 [1919]: ObmSatellite::Services::LDAP:242 ERROR - no TLS/SSL LDAP server support 2014/05/12 15:22:15:45064 [1919]: ObmSatellite::Services::LDAP:282 INFO - Authenticating to LDAP server 'ldap: //127.0.0.1/' as user DN uid=obmsatellite,ou=sysusers,dc=local 2014/05/12 15:22:16:45451 [1919]: ObmSatellite::Services::LDAP:303 ERROR - fail to authenticate against LDAP server : Invalid credentials 2014/05/12 15:22:16:45486 [1919]: ObmSatellite::Services::CYRUS:112 FATAL - Can't get 'cyrus' admin password from LDAP 2014/05/12 15:22:16:45536 [1919]: ObmSatellite::Services::CYRUS:54 FATAL - Can't get Cyrus admin 'cyrus' password from LDAP 2014/05/12 15:22:16:45579 [1919]: ObmSatellite::Server::configure:199 ERROR - unable to initialize needed CYRUS service 2014/05/12 15:22:16:45603 [1919]: ObmSatellite::Server::module:63 ERROR - starting needed service failed. Loading module 'backupEntity' failed Do I have to wait something in progress to make this work ?
          Hide
          jeremie kornobis added a comment -

          Please retest this now who have obm 3 version works

          Show
          jeremie kornobis added a comment - Please retest this now who have obm 3 version works
          Hide
          Stephane COLSON added a comment -

          OK with version 3.0.0~0.alpha0+git20140512-1128-0ea9a54

          Show
          Stephane COLSON added a comment - OK with version 3.0.0~0.alpha0+git20140512-1128-0ea9a54

            People

            • Assignee:
              David Dolcimascolo
              Reporter:
              Stephane COLSON
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: